somliga har det bra

STORT GRATTIS
företaget i Svenljunga som tillverkar och exporterar munskydd till
sjukvårdsbranschen vars försäljningssiffror ökat med 100% sedan svininfluensans intåg.

mvh TV4 nyheterna

åh, mellanmjölk

Till Albert (och alla andra fantaster out there) : se i-n-t-e Harry Potter på spanska.
Att se Harry Potter på spanska är som att skruva av dig lilltårna eller riksförbjuda ballerinakex. Det är som Marcus Birro på Skansen, absurt men ack så existing. Ser du Harry Potter dubbad till spanska är att för alltid förstöra kärleken, gör du det kommer du aldrig någonsin kunna se på Hogwarts-världen med samma förundran i blicken och längtan i hjärtat.
Vem fan är "Charri Pottr" liksom? Jag vet inte. Jag vill inte veta.
Gran C, du dödade Harry.






Portabel spisplatta med spiskontakt. Kackerlackor. För mycket chicken bits (snart kommer abstinensen efter hemkomsten slå till, det känner jag. Jag kommer att få frossa och börja dregla. Eller förvandlas till en chicken bit). Sett ett gäng spanjacker sparka luftfotboll på dansgolvet för att förmedla att de förknippar Sverige med Zlatan Ibrahimovic. För en kväll var jag "Juan Carlos". Att stöta på en burk senapssill i matbutiken är aldrig så himmelskt som utomlands. Nationalsången på nattbussen till Las Palmas. Övernattning på sandstrand. Frisera pelargoner 6,5 timmar om dagen. Mini-oreos. Sangriakvällar på terrassen. Känslan av att vara de enda på Ikea som faktiskt vet om att köttbullarna bör serveras med mos och inte med pommes.

Såhär i efterhand har jag kommit fram till att jag ångrar att jag i någon av mina svagare stunder yttrat orden "sverige suger". Förlåt hemland, mena't inte. Tvärtom är jag faktiskt väldigt för mellanmjölk. Numera känns faktiskt inte regn heller så pjåkigt när allt kommer omkring.

Har inte orken, hänvisar till facebook.
(Och nästa jävel som spelar "la camisa negra" kommer att åka ut genom fönstret med huvudet före)


RSS 2.0